Plintradiator of hoogteradiator: radiatoren die zich aanpassen aan de ruimtes!

De fabrikanten van verwarming die bezig zijn met vernieuwing, bieden nu radiatoren aan die zich aanpassen aan alle ruimtes: hoogteradiator, plintradiator, … Er zijn verschillende mogelijkheden!

Van klassieke radiatoren naar plintradiatoren: een constante evolutie

Vandaag de dag zijn er architecturale bouwvormen die de fabrikanten van verwarming hebben verplicht om hun aanbod aan te passen aan de vraag van de consumenten. Het is inderdaad zo dat in hedendaagse woningen de ruimtes soms beperkt zijn of juist onverwachte proporties hebben. Vroeger waren elektrische radiatoren zeer omvangrijk en de gebruikers konden niet altijd een discreet model vinden die paste in hun interieur. Nu zijn elektrische radiatoren alsmaar fijner en nemen speciale vormen aan om zich aan te passen aan elke situatie: lage plafonds, kleine ruimtes, zolders, … Er bestaat een model voor elke omstandigheid: plintradiator, hoogteradiator, mobiele radiator, … Vele fabrikanten breiden hun gamma’s uit om de garantie van een efficiënt en discreet apparatuur te bieden aan de gebruikers!

De plintradiator, de hoogteradiator en de badkamerradiator van Aterno

De fabrikant van radiatoren Aterno heeft aan alles gedacht. Ze produceren de radiatoren in Frankrijk en bieden een zeer uitgebreid gamma zodat de gebruikers zonder twijfel de radiator zullen vinden die perfect zal passen in hun interieur. Voor ruimtes waar de hoogte aan de lage kant is, kiest men beter voor een plintradiator. Deze past zich perfect aan kleine ruimtes. De “hoogte” gamma maakt mogelijk dat de radiatoren zich uitstekend schikken aan de architectuur van de woning. Voor de badkamer is er de “handdoekdroger-radiator” die alle nodige comfort biedt en ervoor zorgt dat uw handdoek goed warm is wanneer u uit bad komt. Tenslotte is er de mobiele radiator die perfect dient als bijverwarming: het verschaft een optimaal thermisch comfort.

Voor meer inlichtingen over de complete gamma van de radiatoren van Aterno: Lees onze gratis gids

Wil je graag meer te weten komen over de voordelen van elektrisch verwarmen en hoe ook jij er je voordeel mee kan doen? Vraag snel de gratis gids aan!

Top

aterno