Realisaties slaapkamer

realisatie slaapkamer “Als u uw kamer ‘s morgens verlucht, zorgt de functie Eco-veille ervoor dat de elektrische radiator van Aterno automatisch wordt uitgeschakeld als u het raam opent en weer aangaat zodra u het raam sluit.”
“De betrouwbare en zuinige radiatoren van Aterno vervullen hun rol in alle discretie. U kunt rustig slapen!” realisatie slaapkamer
realisatie slaapkamer “Men zou de radiator van Aterno bijna vergeten! Hij verspreidt een aangename, zachte en gezonde warmte zonder dat u zich om iets moet bekommeren en hij werkt heel zuinig.”
“De elektrische radiatoren van Aterno werken zonder zuurstof te verbruiken, ze drogen de lucht niet uit en behouden de vochtigheidsgraad van de kamer. Aterno is een gezonde verwarming, die goed is voor mens en milieu.”  realisatie slaapkamer
realisatie slaapkamer “Dankzij de draadloze kamerthermostaat kunt u voor ‘s nachts een lagere temperatuur instellen en een comfortabele temperatuur programmeren tegen dat u opstaat.Natuurlijk op het uur dat u zelf kiest!”