Realisaties woonkamer

realisaties woonkamer “Zowel voor kleine als grote kamers biedt Aterno een oplossing die perfect afgestemd is op de situatie. Doordat de elektrische verwarming van Aterno volledig moduleerbaar is, kunt u uw installatie uitbreiden op uw eigen ritme en afhankelijk van uw wensen. Zoals gebeurd is bij meneer en mevrouw Reims.”
“Bij meneer en mevrouw L. is heel het huis ermee uitgerust. Bij hen hoeft er geen stookolieleverancier meer langs te komen. Gedaan met het volgen van de evolutie van de stookolieprijzen in afwachting van een prijsdaling, terwijl ze intussen het niveau van hun tank in de gaten houden. Met Aterno zitten ze nu gerust.” realisaties woonkamer
realisaties woonkamer “De elektrische radiatoren van Aterno werken heel zuinig, zowel in het tussenseizoen als in het putje van de winter. Ze zijn onafhankelijk en kunnen tot op een halve graad nauwkeurig geregeld worden dankzij hun draadloze thermostaat. Wie zit er niet graag op een lenteavond lekker warm thuis naar een film te kijken (terwijl verwarming overdag niet meer nodig is)?”
“ 21,5°C in de woonkamer, 20,5°C in de keuken, 23°C in de badkamer, 19°C in de slaapkamer… het is gemakkelijk te programmeren. Ieder toestel staat op zich dankzij de Opti-Eco, de ultraprecieze draadloze kamerthermostaat. ” realisaties woonkamer
 realisaties woonkamer “Aterno heeft de geschikte oplossing voor u, als hoofdverwarming, voor een volledig huis of appartement, of als bijverwarming, voor een deel van uw kamers (bijvoorbeeld de kamers waarin u de meeste tijd doorbrengt). Onze eigen elektrisch installateurs brengen alles voor u in orde.”