De “Made in Frankrijk” Aterno

Een Frans product gebaseerd op recent onderzoek.

Van bij het ontwerp tot de uiteindelijke montage van onze radiatoren staan hoge prestaties, comfort en kwaliteit centraal.

Produktie van electrische radiatorenIedereen die bij de productiecyclus betrokken is besteedt de grootste zorg aan de kwaliteit van elk elektrisch  verwarmingstoestel. Door een strenge controle van elk element ligt de betrouwbaarheid bijzonder hoog. De  radiatoren van Aterno bieden de beste garanties inzake onderdelen, werkuren en verplaatsingen:
– 20 jaar op de radiator
– levenslange garantie op het verwarmingselement.

Aterno heeft een eigen studiebureau. Het is het eerste bedrijf dat een dermate geavanceerd toestel op de markt brengt. Het combineert de drie essentiële functies van een sterk presterende en zuinige elektrische verwarming: convectie, accumulatie en straling.

 

Aterno, alle knowhow en precisie van de Elzassers

Elektrische verwarming, alle expertise en de nauwkeurigheid van ElzassersElzassers hebben de reputatie nauwkeurig en stipt te zijn en duurzame objecten te produceren. Dat is ook de  mentaliteit van Aterno. Onze elektrische verwarmingstoestellen en keramische accumulatorstenen met hoge  densiteit (Kalith®) zijn gebaseerd op eeuwenoude vakkennis en zin voor goed vakmanschap. Op het  verwarmingselement in onze toestellen bieden we trouwens een levenslange garantie. De winters zijn streng in  de Elzas. U begrijpt dus dat we erg veeleisend zijn voor onze verwarmingssystemen… !

Aterno is een ernstig en betrouwbaar bedrijf uit de Elzas, dat in heel Frankrijk en ver daarbuiten een uitstekende reputatie geniet. De Franse consumentenvereniging AFCDE heeft zich positief uitgelaten over ons bedrijf. We ontvingen van hen immers het label “Objectif Qualité – Satisfaction”.

De medewerkers van Aterno delen een aantal belangrijke kwaliteiten: stiptheid, liefde voor het vak, sympathie en respect voor alle aangegane verbintenissen tegenover de klanten, van de kleinste tot de grootste.


[i] Robert Heitz (1895-1984) : homme politique, écrivain et résistant français, né à Saverne et  mort à Strasbourg.