De zuinigste elektrische verwarmingMeer weten over onze technologie & modellen? Ontvang onze brochure gratis bij u thuis!

Waarom kiezen voor de elektrische radiatoren van Aterno?

Meer weten over de technologie van Aterno en waarom onze radiatoren zo zuinig zijn?
Vraag vrijblijvend een gratis brochure aan en ontdek alle details!

U kunt gerust zijn! Aterno, dat is...

Geen grote werken

De radiatoren van Aterno zijn heel gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Een stopcontact volstaat voor de installatie van de verwarming. Er is dus geen ingewikkelde of dure installatie nodig zoals bij een centrale verwarming. Bovendien is het advies, de installatie en de dienst na verkoop inbegrepen in de prijs. U kunt op beide oren slapen, Aterno zorgt voor alles!

Productie in Frankrijk

Geen "made in China", Aterno maakt zijn inertieradiatoren zelf in de Elzas. Met technische adviseurs overal in België geven we u een persoonlijke begeleiding en advies voor de keuze van uw verwarming. De unieke know how plus een zeer strenge selectie van materialen maken onze radiatoren bij uitstek geschikt voor accumulatie en verdeling van de warmte, zodat u ideaal comfort krijgt voor een onvergelijkbare prijs.

Volledig moduleerbaar

De verwarming van Aterno is volledig moduleerbaar. U kan het als hoofdverwarming gebruiken, als bijverwarming voor één of meerdere kamers of als extra verwarming, dankzij de mobiele modellen op wieltjes. We hebben ook een speciaal gamma voor uw badkamer en slaapkamer ter beschikking. Ontdek alle modellen in onze brochure!

Combineren met zonnepanelen? Geen probleem!

Wist u dat elektrische verwarming van de nieuwste generatie 100% compatibel is met groene energie? Door de elektrische radiatoren aan te sluiten op zonnepanelen gebruikt u gratis hernieuwbare elektriciteit om het comfort in elke kamer van uw woning te verhogen. Uw geproduceerde energie gaat rechtstreeks naar uw elektrische radiatoren, waardoor u zowel producent als verbruiker van de elektriciteit bent.

U voorziet zo uw eigen energie, anticipeert op toekomstige prijsstijgingen en verlaagt gegarandeerd uw energiefactuur.