De zuinigste elektrische badkamerverwarmingMeer weten over onze technologie en modellen? Ontvang onze brochure gratis bij u thuis

Waarom kiezen voor de elektrische badkamerradiatoren van Aterno?

Optimale veiligheid

De badkamerradiatoren van Aterno zijn speciaal ontworpen voor vochtige ruimten. Ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen: dubbele isolatie (klasse II), bescherming tegen waterspatten in alle richtingen, NF- en CE-normen, enz. Onze vakman adviseert u zodat u het juiste model kiest en installeert uw elektrische handdoekradiator van a tot z. Overtuigd? Vraag dan uw gratis brochure of vrijblijvende offerte aan!

Meer weten over de technologie van Aterno en waarom onze badkamerradiatoren zo zuinig zijn?
Vraag vrijblijvend een gratis brochure aan en ontdek alle details!

U kunt gerust zijn! Aterno, dat is...

Geen grote werken

De radiatoren van Aterno zijn heel gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Een stopcontact volstaat voor de installatie van de verwarming. Er is dus geen ingewikkelde of dure installatie nodig zoals bij een centrale verwarming. Bovendien is het advies, de installatie en de dienst na verkoop inbegrepen in de prijs. U kunt op beide oren slapen, Aterno zorgt voor alles!

Productie in Frankrijk

Geen "made in China", Aterno maakt zijn inertieradiatoren zelf in de Elzas. Met technische adviseurs overal in België geven we u een persoonlijke begeleiding en advies voor de keuze van uw verwarming. De unieke know how plus een zeer strenge selectie van materialen maken onze radiatoren bij uitstek geschikt voor accumulatie en verdeling van de warmte, zodat u ideaal comfort krijgt voor een onvergelijkbare prijs.

Volledig moduleerbaar

De verwarming van Aterno is volledig moduleerbaar. U kan het als hoofdverwarming gebruiken, als bijverwarming voor één of meerdere kamers of als extra verwarming, dankzij de mobiele modellen op wieltjes. Ons speciaal gamma voor de badkamer zorgt voor een optimaal comfort en warme handdoeken. Ontdek alle modellen in onze brochure!