Getuigenissen van onze klanten

Onze klanten geven hun mening over de elektrische radiatoren Aterno…

Le 14 November 2016 - Verwarming Aterno
Note : 5 / 5

Zeer tevreden over service, naleven afspraken en installatie.
Alles netjes zoals afgesproken, vriendelijke verkoper en installateur.
Prima !!

Le 31 Oktober 2016 - Verwarming Aterno
Note : 5 / 5

Ben zeer tevreden over het design, het rendement en de plaatsing van mijn elektrische radiatoren.

Le 12 Februari 2016 - Verwarming Aterno
Note : 5 / 5

De diensten van Aterno zijn uitstekend, en alles verloopt naar wens bij Aterno.

Le 12 Februari 2016 - Verwarming Aterno
Note : 5 / 5

Heel tevreden. Heel zuinig al veel uitgespaard.

Le 12 Februari 2016 - Verwarming Aterno
Note : 5 / 5

Zeer tevreden over Aterno is met alles correct en alle afspraken en overeenkomsten worden altijd nageleefd. Een firma met een perfecte service die zeker aan te bevelen is. Ik zal er zeker in de toekomst nog gebruik van maken.

Le 12 Februari 2016 - Verwarming Aterno
Note : 4 / 5

Deux radiateurs, nous sommes contents.

Le 12 Februari 2016 - Verwarming Aterno
Note : 5 / 5

Ben zeer tevreden over de werking, de service en vooral de vriendelijkheid van de vertegenwoordigers. […]

Le 12 Februari 2016 - Verwarming Aterno
Note : 5 / 5

Gisteren werden mijn nieuwe Aterno radiatoren geïnstalleerd. Alles verliep heel vlot en correct. De installateur was vriendelijk en beleefd en hij gaf mij een duidelijke uitleg bij het gebruik van de afstandsbediening. Het verschil in warmtecomfort met mijn vorige verwarming was reeds na een uur voelbaar.

Le 12 Januari 2016 - Verwarming Aterno
Note : 5 / 5

Nu 5 jaar mijn radiator en uiterst tevreden hoe precies die werkt, alsook de thermostaat.

Le 12 Januari 2016 - Verwarming Aterno
Note : 4 / 5

Ben zeer tevreden. Maar één minpunt: regering raad 100% elektrische verwarming af en tracht verbruik te bestraffen. Gelukkig heb ik ook zonnepanelen, maar wij moeten weeral bijbetalen om op net te komen.

Le 28 December 2015 - Verwarming Aterno
Note : 5 / 5

Wel ik ben vorig jaar deze tijd overgegaan maar elektrische verwarming daar voor was het een warmtepomp daar ze altijd zijden dat het zuinig was om te verwarmen,niets is minder waar ik verbruik nu 40% minder stroom dan vroeger, ik moet al van in het begin naar dit manier van verwarmen zijn gegaan. Ik zou mensen aanraden om zeker niet naar een warmtepomp te gaan om je huis te verwarmen.

Le 23 December 2015 - Verwarming Aterno
Note : 5 / 5

Alles was op en top in orde. Mensen die de toestellen komen installeren zijn zeer ok. Ze doen hun best en geven een zeer goede uitleg, ik spreek nu zelf wel een vol mondje frans, maar ze doen zelfs moeite om nederlands te spreken; DUS, voor mij alles heel goed in orde.

Le 23 December 2015 - Verwarming Aterno
Note : 4 / 5

Ik heb in het voorjaar twee nieuwe radiatoren van Aterno laten plaatsen, na een afspraak en een bezoek van de vertegenwoordiger, en ik was heel tevreden met alle uitleg en de demonstratie die deze persoon mij gegeven heeft. De verwarming werkt prima zoals voorzien, en het verbruik is ook zuiniger dan mijn vroegere oplaad verwarming.

Le 23 December 2015 - Verwarming Aterno
Note : 5 / 5

Een heel tevreden klant. Het zijn mooie, elegante toestellen die in elk interieur passen. Ze nemen niet veel plaats in, dank zij hun platte uitvoering. Het gebruik van het toestel is heel eenvoudig.
Het plaatsen zelf verliep op een correctie manier. De technieker was heel vriendelijk en liet alles netjes en proper achter. Ook zijn uitleg was duidelijk en voldoende (een pluim voor hem).
Het is zeker de moeite waard om Acerno in huis te halen. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Le 31 December 2014 - Verwarming Aterno
Note : 4 / 5

Na bijna 3 jaar aterno elektrische verwarming te hebben ben ik nog steeds ZEER TEVREDEN !!!!!!!

Gemakkelijk te bedienen en goed warm in huis als je thuis komt !!!

Le 14 Augustus 2014 - Verwarming Aterno
Note : 4 / 5

Graag wil alle medewerkers van Aterno bedanken voor de correcte afhandeling  bij de aankoop van onze Aterno verwarming. Zowel het deskundig advies bij aankoop, de timing van levering en de professionele aanpak  bij het plaatsen en de uitleg bij in dienstname van de kachels  geven me nu al een geweldige voldoening.
Verder wil ik nogmaals de installateur bedanken voor zijn schitterend werk.
groetjes van een tevreden klant !

Le 3 Maart 2014 - Verwarming Aterno
Note : 5 / 5

Perfecte dienstverlening van a tot z : vanaf het eerste contact tot en met de levering, installatie en dienst na-verkoop. Elektrische verwarming van topkwaliteit, onderhoudsvrij en buitengewoon gebruiksvriendelijk. Bedankt, Aterno !

Le 5 Januari 2014 - Verwarming Aterno

Sinds de installatie van de Aterno-radiatoren hebben we opnieuw een verwarmingssysteem dat gelijkmatig verwarmt… Als laatste verrassing is mijn elektriciteitsverbruik met 25% gedaald!

Le 23 December 2013 - Verwarming Aterno

… Ik heb zonet een verwarmingssysteem van ATERNO laten plaatsen die met tot voldoening stemt… Ik ben zeer tevreden over de aankoop, want mijn meters lopen veel minder snel en mijn kamers hebben een normale temperatuur…

Le 2 December 2013 - Verwarming Aterno

… We zijn zeer tevreden over de ATERNO-verwarming. Dankzij onze radiator moeten we onze schoorsteen niet meer gebruiken… Op vlak van het verbruik is er geen probleem: het geschatte verbruik komt overeen met de werkelijkheid…

Le 17 November 2013 - Verwarming Aterno

Ik zou graag mijn tevredenheid willen uiten over het werk dat door jullie twee monteurs werd verricht. Ze werkten zeer zelfstandig en nauwgezet, zonder tijd te verliezen. Bovendien leverden ze proper werk en probeerden ze om de ongemakken voor de klant tot een minimum te herleiden. Mijnheer R. beheerst zijn vak perfect, doet aan uitstekende klantenbinding en vormt een meerwaarde voor zijn onderneming en materiaal. Hij straalt onmiddellijk vertrouwen uit.

Le 14 November 2013 - Verwarming Aterno

… De radiatoren… voldoen volledig aan onze eisen door hun laag energieverbruik en de regelmaat van de gewenste temperaturen. We zijn bovendien verbaasd over de kwaliteit van de dienst-na-verkoop en de opvolging van het cliënteel… We hebben zonet twee nieuwe radiatoren besteld.

Le 8 Oktober 2013 - Verwarming Aterno

Weet dat ik mijn investering niet betreur aangezien uw verwarmingssysteem zeer comfortabel en doeltreffend is.

Le 28 Augustus 2013 - Verwarming Aterno

Tijdens het eerste jaar dat ik jullie verwarming gebruik, heb ik 20% elektriciteit bespaard. Ik heb de goede keuze gemaakt en jullie vertegenwoordiger gaf me prima advies.

Le 23 Augustus 2013 - Verwarming Aterno

Ik wil jullie graag laten weten dat we zeer tevreden zijn. Al onze kamers hebben een constante temperatuur van 19° zonder dat we ons ergens mee moeten bezighouden. Bedankt, Aterno.

Le 15 Juli 2013 - Verwarming Aterno

… Mijn laatste overzichten van ons elektriciteitsverbruik tonen een belangrijke besparing aan die te danken is aan de installatie van zes radiatoren van uw merk.

Top