Elektrische verwarming slaapkamerElektrische slaapkamerverwarming voor een kwalitatieve nachtrust

Elektrische verwarming in de slaapkamer voor een goede nachtrust

In de slaapkamer hangt de kwaliteit van je slaap grotendeels af van je verwarmingsinstallatie. Om je gezondheid te beschermen en van een verkwikkende nachtrust te genieten, hebben de specialisten van Aterno de oplossing ontwikkeld die ze zelf zouden willen in hun eigen slaapkamer en die van hun kinderen. Ontdek hieronder alle voordelen die de elektrische radiatoren voor slaapkamers van Aterno met zich meebrengen.

Een evenwichtige en omhullende warmte

Het Estiom UBC gamma omvat vier modellen en maakt gebruik van een geavanceerde en innoverende technologie die uitzonderlijke prestaties biedt. De warmte wordt gelijkmatig verspreid en is egaal van vloer tot plafond, wat jouw nachtrust bevordert. De elektrische radiator voor slaapkamers draagt bij tot het behoud van een ideale vochtigheidsgraad en verspreidt geen stof. De lucht is gezond en dankzij de verschillende beschikbare vermogens krijg je een comfort op maat. Met de hulp van een ervaren vakman vind je probleemloos het gepaste model voor jouw slaapkamer.

Elektrische slaapkamerradiatoren die zich aanpassen aan jouw ritme

De aanbevolen temperatuur in slaapkamers ligt voor volwassenen tussen 16 en 19°C en voor kinderen tussen 18 en 20°C. In de winter kan het oncomfortabel aanvoelen om een ruimte te betreden waar het 16°C is. Om dat te vermijden, kan je jouw toestellen programmeren. Met de elektrische radiator voor slaapkamers van Aterno gaat dat heel eenvoudig. Dankzij een uiterst precieze thermostaat en een intelligent programmeersysteem kan je de radiator zo instellen dat de warmte toeneemt tegen het uur dat je gewoonlijk naar bed gaat. Zo geniet je een aangenaam comfort wanneer je gaat slapen en daalt de temperatuur automatisch wanneer je slaapt. De gewenste temperatuur volg jouw gewoonten en het gebruik van de ruimte. Aterno waarborgt jouw comfort en helpt je bezuinigen.

Vraag nu onze gratis gids om meer te weten over de ideale uitrusting voor de verwarming van jouw slaapkamer en die van de kinderen.

Technische specificaties

Het gamma XRN is speciaal ontworpen voor de slaapkamer.  Alle modellen beschermen je gezondheid en zijn even hoog, maar hun breedte en vermogen schikken zich naar elke mogelijke configuratie van de slaapkamer. De elektrische radiator van 950 watt is perfect geschikt voor kleine kinderkamers. Het model met 1800 watt vermogen is net wat de slaapkamer van de ouders nodig heeft. De technici van Aterno helpen je om het juiste model te kiezen voor de configuratie van de ruimte en de te verwarmen oppervlakte, zodat u zeker bent van je comfort.

Vraag je gratis brochure aan om meer te ontdekken over de troeven van de producten van het gamma Alpha Nacht. Niet zeker welk vermogen je nodig hebt? Onze experts komen vrijblijvend langs voor een oplossing op maat. Vraag hiervoor een gratis brochure of offerte aan of laat je gegevens achter in het formulier hieronder. Je word dan zo snel mogelijk terug opgebeld door een Aterno-specialist.

Model Vermogen Breedte Hoogte Diepte Gewicht
Estiom UBCN 1800 1800 W 80 cm 60 cm 11 cm 27 kg
Estiom UBCN 1500 1500 W 80 cm 60 cm 11 cm 27 kg
Estiom UBCN 1200 1200 W 80 cm 60 cm 11 cm 27 kg
Estiom UBCN 950 950 W 47,5 cm 60 cm 11 cm 20 kg