Elektrische verwarming slaapkamerElektrische slaapkamerverwarming voor een kwalitatieve nachtrust

Een elektrische verwarming voor een goede nachtrust

In de slaapkamer hangt de kwaliteit van uw slaap grotendeels af van jouw verwarmingsinstallatie. Om jouw gezondheid te beschermen en van een verkwikkende nachtrust te genieten, hebben de specialisten van Aterno de oplossing ontwikkeld die ze zelf zouden willen in hun eigen slaapkamer en die van hun kinderen. Ontdek hieronder alle voordelen die de elektrische radiatoren voor slaapkamers van Aterno met zich meebrengen.

Ontdek onze radiatoren voor slaapkamers

Een evenwichtige en omhullende warmte

Het Estiom UBC gamma omvat vier modellen en maakt gebruik van een geavanceerde en innoverende technologie die uitzonderlijke prestaties biedt. De warmte wordt gelijkmatig verspreid en is egaal van vloer tot plafond, wat jouw nachtrust bevordert. De elektrische radiator voor slaapkamers draagt bij tot het behoud van een ideale vochtigheidsgraad en verspreidt geen stof. De lucht is gezond en dankzij de verschillende beschikbare vermogens krijg je een comfort op maat. Met de hulp van een ervaren vakman vind je probleemloos het gepaste model voor jouw slaapkamer.

Elektrische radiatoren die zich aanpassen aan jouw ritme

De aanbevolen temperatuur in slaapkamers ligt voor volwassenen tussen 16 en 19°C en voor kinderen tussen 18 en 20°C. In de winter kan het oncomfortabel aanvoelen om een ruimte te betreden waar het 16°C is. Om dat te vermijden, kan je jouw toestellen programmeren. Met de elektrische radiator voor slaapkamers van Aterno gaat dat heel eenvoudig. Dankzij een uiterst precieze thermostaat en een intelligent programmeersysteem kan je de radiator zo instellen dat de warmte toeneemt tegen het uur dat je gewoonlijk naar bed gaat. Zo geniet je een aangenaam comfort wanneer je gaat slapen en daalt de temperatuur automatisch wanneer je slaapt. De gewenste temperatuur volg jouw gewoonten en het gebruik van de ruimte. Aterno waarborgt jouw comfort en helpt je bezuinigen.

Vraag nu onze gratis gids om meer te weten over de ideale uitrusting voor de verwarming van jouw slaapkamer en die van de kinderen.