Elektrische verwarming met thermostaatSlim elektrisch verwarmen

Elektrische verwarming met thermostaat: steeds een aangename warmte in uw huis

Onderzoek in het domein van de elektrische verwarming en recente innovaties maken de elektrische radiatoren van de laatste generatie steeds performanter. Fabrikanten hebben het zelfs over "slimme" verwarmingstoestellen. Wat zijn hun troeven?

Ontdek onze radiatoren met thermostaat

Aterno elektrische verwarming met thermostaat 

Domotica maakt voortaan deel uit van het dagelijks leven. Toegepast op je elektrische verwarming, vergroot ze jouw comfort en help ze jou om te besparen. De elektrische radiatoren met slimme thermostaat van Aterno hebben verschillende opties die hun gebruik nog makkelijker maken.

De Eco-Logic: elektrische verwarming met slimme thermostaat

Aterno produceert elektrische radiatoren met draadloze thermostaat. Deze thermostaat werkt draadloos en controleert heel nauwkeurig en voortdurend of de gevoelstemperatuur overeenstemt met de gekozen richttemperatuur.

De Opti-Veille openingsdetector

Met deze optie schakelt de elektrische radiator zich automatisch uit wanneer je een venster opent en start hij weer wanneer je het sluit. Op die manier kan de ruimte verlucht worden zonder enige energie te verspillen.

De Opti-Présence bewegingsdetector

Deze detector spoort beweging op in de ruimte waar hij geïnstalleerd is. De elektrische radiator verlaagt zijn temperatuur automatisch wanneer er niemand aanwezig is.

De Opti-Centrale

Hiermee beheer je de temperatuur in de verschillende ruimten van jouw huis naargelang je tijdsgebruik. Je programmeert de temperatuur vooraf, voor een optimaal comfort en een maximale bezuiniging.

De Opti-Pilote voorrangsschakelaar

Deze beheert het beschikbare elektrische vermogen. Je kan jouw woning met intelligente elektrische radiatoren uitrusten zonder van elektriciteitsabonnement te moeten veranderen.

Mobiele applicatie: My Aterno App

De elektrische verwarming met slimme thermostaat van Aterno kan geconnecteerd worden dankzij de My Aterno-app. Hiermee kan je alle geïnstalleerde toestellen op afstand besturen met jouw smartphone of tablet. Zo pas je de temperatuur van de verschillende ruimten van jouw woning aan naar de gewenste temperatuur en verwarm je niet onnodig. Kortom: je verhoogt de energie-efficiëntie van je huis en bespaart geld. 

Wil je meer weten over de opties van de slimme elektrische verwarming met thermostaat? Vraag een gratis gids aan!