Intelligente elektrische radiatoren met thermostaat

telephone2Aterno heeft grote inspanningen geleverd om comfort en zuinigheid te combineren. Elke elektrische radiator wordt beheerd als een profit center. Om intelligent te verwarmen heeft Aterno voor u een reeks producten met toegevoegde waarde ontworpen, die zorgen voor een optimaal gebruik van uw installatie. Dankzij Aterno rendeert uw elektriciteitsabonnement beter (ontlastingsfunctie). U kunt uw thermostaat, en dus uw verwarming, op afstand bedienen via de telefoon. Uw radiator stopt met verwarmen zodra u een raam opent, om te verluchten bijvoorbeeld, en begint automatisch opnieuw te verwarmen zodra u het raam sluit.

Intelligente radiatoren

Intelligente radiatoren

 

U bedient de verwarming in uw hele woning vanaf een enkel punt met behulp van onze thermostaat voor elektrische verwarming: 21°C in de zithoek en de eethoek, 23°C in de badkamer, 19°C in uw slaapkamer en uw kantoor… Het kan op en heel eenvoudige manier. U vraagt, uw verwarming draait!

My Aterno : de mobiele applicatie voor wifi-gestuurde radiatoren

application-mobile-aternoDe intelligente radiator van Aterno is nu verbonden met de applicatie My Aterno. De applicatie zorgt ervoor dat u al uw radiatoren kan beheren via uw smartphone of tablet (mits bedieningskast aangesloten op uw internet modem; beschikbaar bij de verkoopdienst).

Dankzij Aterno wordt uw dagelijkse leven veel eenvoudiger: de applicatie My Aterno stelt u in staat uw temperatuur in huis volledig naar eigen wens aan te passen in enkele klikken.

Als u onverwacht later thuis zal komen dan normaal, kan u de applicatie even te openen op uw smartphone en zo uw verwarming uit te schakelen. Op de manier verwarmt u niet meer nodeloos en bespaart u veel geld en energie.

Ook het omgekeerde is mogelijk: u kan uw verwarming reeds laten aanschakelen voor het geprogrammeerde uur. Zo kan u genieten van alle voordelen die de verwarming van Aterno u biedt vanaf het moment dat u thuis komt.

Contacteer ons gerust indien u meer wilt weten over de mobiele applicatie My Aterno.