Elektrische radiatoren

De elektrische verwarming doet er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Horizontaal, verticaal of mobiel, de verschillende modellen passen zich aan aan de indeling van uw kamers. De radiatoren zijn boviendien voorzien van meerdere domotica om u een optimaal comfort te bieden.

Verwarming voor elke ruimte van het huis

De inrichtingvan de kamers verschilt van de ene woning op de andere. De plaats voorbehouden voor de verwarming is echter bijna overal min of meer beperkt. Aterno past zich perfect aan aan de verschillende architecturale beperkingen. Als verwarmingsspecialist heeft Aterno een compleet gamma samengesteld van elektrische radiatoren. Het gamma bestaat uit horizontale en verticale radiatoren, plint- en handdoekradiatoren. Dankzij het ruime aanbod in afmetingen, plaatst u ze met gemak ook in de smalste hoekjes van uw woonst. De toestellen hebben daarenboven een elegant en mooi design. Ze zijn dus gemakkelijk te integrereren in uw bestaande inrichting, welke stijl dan ook.

De elektrische verwarming voor de badkamer

Water en electriciteit zijn geen goed duo. De verschillende elektrische toestellen moeten perfect afgestemd zijn op de verschillende veiligheidsnormen van de badkamer. Daarom heeft Aterno een specifieke elektrische radiator voor de badkamer ontwikkeld. Deze handdoekradiator biedt alle comfort van de elektrische verwarming van Aterno en daarbovenop lekker warme handdoeken. Bovendien komt deze radiator met een unieke eigenschap: de Eco-Boost. U verhoogt in één ogenblik de algemene temperatuur in de ruimte met 5° C.

De mobiele verwarming

De centrale verwarming is soms onvoldoende tot niet bestaande in bepaalde ruimtes in uw wooning. Aterno heeft daar het antwoord op: de mobiele versie van de elektrische inertieradiator. Voorzien van vier multidirectionele wieltjes, volgt de radiator u overal in huis en biedt een aangename en continue warmte. Wat betreft de veiligheid, is niets over het hoofd gezien. De radiator heeft een valschakelaar, waardoor het toestel automatisch uitschakelt wordt van zodra het omvalt.

Elektrische verwarming, een handig en zuinig systeem

Alle elektrische verwarmingstoestellen van Aterno zijn slim ontworpen om uw alledaagse leven te vergemakkelijken en om u te helpen uw verbruik te beperken. Ter bewijs: de verschillende radiatoren kunnen individueel geprogrammeerd worden op ultra-specifieke wijze met behulp van een draadloze thermostaat. De thermometer toont de temperatuur die u het beste bevalt in alle omstandigheden. Dit bedieningsbakje is verbonden met verschillende automatische tools waaronder de openingsdetector en de aanwezigheidsdetector. Aterno biedt ook een applicatie aan die toegankelijk is via uw smartphone en tablet. Hierdoor kunt u uw kamers verwarmen enkel en alleen wanneer dat voor u uitkomt.

Ten slotte zorgt de elektrische radiator van Aterno voor een optimaal thermisch comfort én helpt hij u tegelijkertijd geld te besparen.