BadkamerverwarmingOntdek hoe je jouw badkamer moet verwarmen

Badkamerverwarming 

Iedereen kan genieten van een ontspanningsmomentje in een comfortabel warme badkamer. Je wil niet alleen dat de temperatuur er hoger ligt dan gemiddeld, maar je wil ook dat de opwarmtijd zo kort mogelijk is, zeker 's ochtends wanneer alles snel moet gaan. Voor die redenen is elektrische badkamerverwarming de ideale oplossing!

Badkamers worden meestal voorzien van een hoofd- en bijverwarming. De hoofdverwarming zorgt dat het temperatuur constant blijft. Dit zal ervoor zorgen dat de kamer en het meubilair niet kil aanvoelen. Heel vaak wordt er nog een elektrische bijverwarming gebruikt om de temperatuur van de kamer heel snel te doen stijgen. 

Kies voor slimme badkamerverwarming

Een badkamer wordt dagelijks gebruikt op een vast tijdstip en voor een beperkte periode. Voor optimaal comfort is het belangrijk dat het op het juiste moment op de juiste temperatuur wordt gebracht. Daarom moet u kiezen voor een elektrische verwarming met thermostaat. De Aterno badkamerkachel heeft vele voordelen:

  • Programmatie per ruimte
  • Bewegingsdetector
  • Openingsdetector
  • Boost-functie
  • ...

Dankzij de slimme badkamerverwarming van Aterno bereikt je badkamer de ideale temperatuur wanneer je hem gebruikt. Maak je je elke dag om 7 uur 's morgens klaar? je kan je radiator instellen op 23°C als je opstaat. Je geniet niet alleen van een verwarmde badkamer wanneer je die nodig hebt, maar je krijgt ook warme handdoeken dankzij het handdoekenrek op onze handdoekradiatoren. Ideaal na een douche of bad! De rest van de dag is een gematigde temperatuur voldoende om de luchtvochtigheid op de vloer en de muren te beperken.

Elektrische radiator als hoofdverwarming

De elektrische badkamerverwarming van Aterno kan worden gebruikt als hoofdverwarmingssysteem. De radiatoren zijn elegant en kunnen dankzij de verschillende afmetingen in elke kamerconfiguratie worden geïntegreerd. Afhankelijk van de te verwarmen ruimte wordt het juiste vermogen bepaald om correct en snel te kunnen verwarmen. De boost-functie laat een snelle temperatuurstijging toe indien nodig. Zo geniet u van een aangename warmte. Je kan de radiatoren snel en eenvoudig installeren: een wandcontactdoos (op minimale afstand van de douche of het bad) is voldoende!

Elektrische bijverwarming voor meer comfort

Om de badkamerverwarming te optimaliseren is het aangeraden om een elektrische bijverwarming te gebruiken. Zo bereik je op een heel korte tijd een hogere temperatuur zonder dat u je hoofdverwarmingssysteem hoeft aan te passen.

Voor een optimale werking biedt Aterno een complete service voor een vlekkeloze installatie. De technisch adviseur begeleidt je bij je keuze en berekent het benodigde vermogen. De installateurs zorgen voor de installatie met inachtneming van alle veiligheidsregels, zonder dat er sprake is van grote werkzaamheden. De nieuwste generatie badkamerradiatoren is betrouwbaar, krachtig en energie-efficiënt. Wacht niet langer, vraag nu je gratis brochure aan!