Elektrische verwarming voor de badkamer en handdoekradiatoren

Een zachte, aangename warmte, een lekker warme handdoek als we uit de douche of het bad stappen, dat willen we graag allemaal… Aterno heeft een reeks radiatoren ontworpen “speciaal voor de badkamer”. Deze zijn meestal verticaal (maar er bestaan ook horizontale modellen) en relatief plat om zo weinig mogelijk plaats in te nemen.

Handdoekradiatoren

Al onze verschillende modellen zijn volkomen veilig, van klasse II (dubbele isolatie), bestand tegen horizontale en verticale waterspatten en geschikt om handdoeken op te hangen. U vindt er vast een die perfect in uw badkamer past. Of die nu groot of klein is maakt niet uit; u kunt nu probleemloos en zuinig uw badkamer elektrisch verwarmen.

Handdoekradiatoren

De handdoekradiator is bijzonder veelzijdig: hij verwarmt uw badkamer, droogt uw badhanddoeken, verfraait de kamer en is soms uitgerust met accessoires als een spiegel of een badjashaak. Bovendien zijn veel elektrische handdoekdrogers programmeerbaar. Zo kunt u de verwarming inschakelen enkele minuten voor u naar de badkamer gaat. Van comfort gesproken!

Elektrische bijverwarming in de badkamer

Heb je geen plaats voor een speciale badkamerradiator om je handdoeken op te drogen, of wil je optimaal profiteren van je investering door één elektrisch verwarmingselement te kopen dat je op verschillende plekken kan inzetten? Dan is een mobiele elektrische radiator precies waarnaar jij op zoek bent.

Zo’n mobiele radiator heeft beweeglijke wieltjes en is uitstekend geschikt voor kamers die je maar af en toe verwarmt. Heel wat klanten kiezen daarom voor mobiele radiatoren als aanvulling op hun bestaande verwarming (bijvoorbeeld in de badkamer), zeker voor de tussenseizoenen en als bijverwarming.

Maar er zijn nog redenen waarom ze een goede keuze zijn:

  • Ze zijn onberispelijk afgewerkt, schok- en krasbestendig en eenvoudig om te gebruiken.
  • Daarnaast zijn ze ook heel veilig: alle mobiele radiatoren zijn uitgerust met een stroomverbreker die onmiddellijk de stroomtoevoer afsluit als je het apparaat per ongeluk omstoot. Jij en je gezin lopen dus geen enkel risico.

Voordelen op een rij

Wat zijn dus de voordelen van deze Aterno-badkamerradiator? We zetten ze nog even op een rij:

  • Deze radiator is 100% veilig;
  • Dubbel geïsoleerd en dus laag in verbruik;
  • Beschermd tegen waterstralen uit allerlei richtingen (bijv. als je douchekop ontspoort, of als je kindje besluit golven te maken in bad);
  • Makkelijk te programmeren en in te stellen door middel van de losse thermostaat;
  • En zo gemaakt dat je er makkelijk een aantal handdoeken op te drogen kan hangen.

Allemaal redenen waarom zo’n handdoekdroger een plaatsje verdient in jouw badkamer.

Specificaties

Model Vermogen Breedte Hoogte Diepte
Alpha XRSB 1600 “boost” de 1050 à 1600 W 47,5 cm 95 cm 11 cm*
Alpha XRSB 1350 “boost” de 800 à 1350 W 47,5 cm 60 cm 11 cm*
Alpha XRSB 1200 1200 W 47,5 cm 95 cm 11 cm*
Alpha XRSB 1000 1000 W 47,5 cm 95 cm 11 cm*
Alpha XRSB 950 950 W 47,5 cm 60 cm 11 cm*

* diepte zonder rekening te houden met de handdoekdrager.