Een verwarmingssysteem dat geen onderhoud nodig heeft.

Het onderhoud is verplicht bij een verwarmingssysteem op gas of mazout…

U bent waarschijnlijk wel op de hoogte dat een verwarmingssysteem op gas of mazout één keer per jaar moet onderhouden worden. Dit onderhoud is verplicht om de staat van uw installatie te controleren en ook om het risico op CO-vergiftiging volledig uit te sluiten. Om dit onderhoud uit te voeren, stellen vaak vakmannen voor om een contract te ondertekenen. U moet hiermee opletten want de prijzen variëren van bedrijf tot bedrijf en het contract omvat niet altijd dezelfde dienstverleningen. U moet dus zeer voorzichtig zijn en u informeren over de precieze clausules van het contract alvorens te tekenen. Meestal garandeert zo’n contract u één bezoek per jaar. Indien u geen contract afsluit, bestaat het risico dat u verschillende maanden moet wachten voordat de chauffagist kan langskomen om het onderhoud uit te voeren. Dus indien u voor deze soort verwarming kiest, moet u hiermee rekening houden.

Elektrische verwarming? Geen vakman nodig

Indien u echter kiest voor de elektrische verwarming van Aterno, dan kiest u voor gemoedsrust. Het is inderdaad zo dat het vakmannen zijn die de radiatoren installeren en die ook voor alles zorgen, maar de radiatoren hebben daarna geen enkel onderhoud meer nodig. Bij Aterno is er geen tussenpersoon: wij maken de radiatoren, installeren deze en komen als er een probleem is. Onze installateurs, die zeer bekwaam zijn, zullen nooit aarzelen om langs te komen als er iets niet goed ingesteld is of als u meer inlichtingen wilt over de werking van ons verwarmingssysteem. Door te kiezen voor de radiatoren van Aterno zal u geen extra uitgaven moeten voorzien de komende jaren na de installatie van uw verwarmingssysteem.

Indien u zich niet wil bekommeren om uw verwarming na de installatie, aarzel dan niet en kies dus voor Aterno!

Voor meer inlichtingen: Vraag uw gratis gids aan

Wil je graag meer te weten komen over de voordelen van elektrisch verwarmen en hoe ook jij er je voordeel mee kan doen? Vraag snel de gratis gids aan!

Top

aterno