De inertieradiator: een discrete en sierlijke radiator

De Aterno radiator werd ontworpen om het beste prestatievermogen aan te bieden. Bovendien past zijn verzorgde design in alle stijlen van interieurs. Aterno gebruikt voor de vervaardiging van alle radiatoren een stevig staal die bekend is om zijn vele kwaliteiten. Dit gegalvaniseerd staal is bedekt met gepolymeriseerde epoxyhars. Deze garandeert niet alleen een hoge corrosiebestendigheid maar ook een hoge weerstand tegen schokken en krassen. Dit materiaal werd zorgvuldig gekozen en geeft aan de Aterno radiatoren een perfecte look die door onze klanten wordt gewaardeerd.

Een sobere radiator…

Naast de technische kwaliteiten is de Aterno radiator discreet: het heeft slechts een dikte van 11 centimeter. De zijkanten zijn licht afgerond wat gekoppeld wordt aan strakke lijnen en waardoor het een sober en sierlijk object is. Dit aspect wordt nog meer benadrukt door de perfecte afwerking en de parelmoer kleur van de radiator.

De voorkant van onze radiatoren die elegant en discreet is, werd ontworpen om het prestatievermogen van onze toestellen te verzekeren (de warmte-uitwisseling optimaliseren en verbetering van het stralingseffect) en om te passen in elk type interieur.

… Die zich perfect integreert in uw interieur

Aterno heeft verschillende gamma’s van radiatoren ontworpen met modellen aangepast aan elke ruimte (leefruimten, slaapkamers, badkamers, kleine ruimten, …). Onze radiatoren integreren zich discreet in al uw ruimten zonder onnodig plaats in te nemen aangezien wij zelfs speciaal voor u een hoek- en een “hoogte-” radiator hebben ontworpen. Deze passen zich perfect aan kleine ruimten. Met de Aterno radiatoren heeft u dus geen problemen meer met plaatsgebrek! Uit onze 28 modellen zult u zonder twijfel diegene vinden dat voor u geschikt is.

In functie van uw behoeften moet u ook weten dat de radiatoren uit ons gamma “Optimal” en “Optimal Nacht” uitgerust kunnen worden met voetjes.

Voor meer inlichtingen: Vraag uw gratis gids aan

Wil je graag meer te weten komen over de voordelen van elektrisch verwarmen en hoe ook jij er je voordeel mee kan doen? Vraag snel de gratis gids aan!

Top

aterno