Aterno: jarenlange expertise en nauwkeurigheid

Aterno. Dat is alle know-how en precisie van de Elzassers

Typische Elzas-huizen. Waar het ‘s winters heel koud kan worden, en ‘s zomers heel warm

Elzassers hebben de reputatie nauwkeurig en stipt te zijn en duurzame objecten te produceren. Dat is ook de mentaliteit van Aterno.

Onze elektrische verwarmingstoestellen en keramische accumulatorstenen met hoge densiteit (Kalith®) zijn gebaseerd op jarenlange vakkennis en zijn getuige van een goed vakmanschap.

Op het verwarmingselement in onze toestellen bieden we trouwens een levenslange garantie.

De winters zijn zeer streng in de Elzas. U begrijpt dus dat we erg veeleisend zijn voor onze verwarmingssystemen… !

 

Onze reputatie

Aterno is een ernstig en betrouwbaar bedrijf uit de Elzas, dat in heel Frankrijk, België en ver daarbuiten een uitstekende reputatie geniet.

De Franse consumentenvereniging AFCDE en het Belgische televisieprogramma “On n’est pas des pigeons” hebben zich positief uitgelaten over ons bedrijf. We ontvingen van de AFCDE immers het label “Objectif Qualité – Satisfaction”.

De medewerkers van Aterno delen een aantal belangrijke kwaliteiten: stiptheid, liefde voor het vak, sympathie en respect voor alle aangegane verbintenissen tegenover de klanten, van de kleinste tot de grootste.

Een Frans product gebaseerd op recent onderzoek.

Van bij het ontwerp tot de uiteindelijke montage van onze radiatoren staan hoge prestaties, comfort en kwaliteit centraal.

Iedereen die bij de productiecyclus betrokken is besteedt de grootste zorg aan de kwaliteit van elk elektrisch verwarmingstoestel. Door een strenge controle van elk element ligt de betrouwbaarheid bijzonder hoog. De radiatoren van Aterno bieden de beste garanties inzake onderdelen, werkuren en verplaatsingen:

  • 20 jaar op de radiator
  • levenslange garantie op het verwarmingselement
  • U koopt rechtstreeks van de fabrikant (dus geen groothandel en kleinhandel)

Aterno heeft een ook eigen studiebureau. Het is het eerste bedrijf dat een dermate geavanceerd toestel op de markt brengt. Het combineert de drie essentiële functies van een sterk presterende en zuinige elektrische verwarming: convectie, accumulatie en straling.

Technologisch vakmanschap voor optimaal comfort.

Bij Aterno vindt u sterk geavanceerde producten en het meest volledige assortiment op de markt. We zijn het enige bedrijf dat in zijn categorie erkend is door het befaamde Franse Centre Scientifique et Technique du Bâtiment (CSTB).

Onze toestellen zijn uitgerust met de nieuwste generatie accumulatorstenen, een exclusiviteit van Aterno: de Kalith®. Bij het ontwerpen hielden we maar één doel voor ogen: u nog meer comfort en besparingen bieden. Ze zijn het nec plus ultra inzake het accumuleren en vrijgeven van warmte.

Deze hoogtechnologische stenen van 4 cm dik (de enige op de markt) vormen het verwarmingselement van onze elektrische radiator en hebben een levenslange garantie. Ze worden gemaakt op basis van streng geselecteerde, bijzonder zuivere en natuurlijke keramieksoorten. Die blinken uit in het accumuleren en vrijgeven van warmte.

aterno-kalithHiernaast: Kalith®, de nieuwste generatie accumulatorstenen die gebruikt worden in alle Aterno radiatoren, een exclusiviteit van Aterno.

Unieke radiatoren en een professionele service op de koop toe.

We geven om de mensen die onze radiatoren gebruiken. Dat maakt deel uit van onze bedrijfscultuur en daar wijken we niet van af.

In onze dienstverlening is alles inbegrepen: elektriciteitswerken en loodgieterij indien nodig (volledige of gedeeltelijke demontage van een centrale verwarming, leggen van elektriciteitsleidingen…). En u kunt gerust zijn: onze klantendienst is in heel België aanwezig.

De Franse consumentenvereniging AFCDE heeft zich positief uitgelaten over ons bedrijf. We ontvingen van hen immers het label “Objectif Qualité – Satisfaction”.

Succes in binnen- en buitenland

ATERNO is marktleider in heel wat Europese landen en voldoet aan alle technische en specifieke eisen, bijvoorbeeld voor de Japanse markt.

Aterno, een betrouwbare onderneming : Omdat we een financieel gezond bedrijf zijn kunnen we investeren in de technische ontwikkeling en de permanente controle van onze productie, maar ook onze aanwezigheid op het terrein uitbreiden. Nog belangrijker is dat we op die manier aanzienlijke garanties kunnen bieden (levenslange garantie op het verwarmingselement, 20 jaar op radiatoren).

Aterno, een toekomstgericht en ecologisch bewust merk

Met een echt verwarmingssysteem bespaart u op uw verwarmingskosten, niet op uw comfort! Aterno biedt milieubewuste oplossingen die vriendelijk zijn voor onze planeet.