Aterno innoveert: ontdek de nieuwe thermostaat Eco-Logic.

Bij Aterno proberen wij steeds te evolueren zodat u kunt besparen en genieten van het beste comfort. In dit opzicht heeft ons team een nieuwe thermostaat ontwikkeld: de Eco-Logic. De basiswerking van deze blijft dezelfde als die van de Opti-Eco: de vier modi blijven dezelfde (automatische, eenvoudige, vorstbeschermings- en stopmodus) en het is nog altijd mogelijk om een wekelijkse gepersonaliseerde programmatie in te stellen. Bovendien blijven de twee opties “Comfort” en “Spaar” ongewijzigd.

Wij wilden echter een stap verder gaan en u op een duidelijke manier informeren over uw gekozen instelling zodat u nog meer zou besparen. Het is dan ook daarom dat wanneer de thermostaat Eco-Logic ingesteld is op “Comfort” de kleur van het scherm veranderd in functie van de gekozen temperatuur:

  • Tot 19°C is het scherm groen.
  • Van 19,5°C tot 24°C is het scherm oranje.
  • Van 24,5°C tot 28°C is het scherm rood.

Deze nieuwe indicator zal u toestaan om in een oogopslag te weten waar u aan toe bent. Het zal u misschien aanmoedigen om goede gewoonten aan te nemen en de temperatuur aan te passen in functie van uw behoeften in elke ruimte van uw woning (het is onnodig om uw slaapkamer op dezelfde manier te verwarmen dan uw living).

Een andere nieuwigheid is dat indien u over een Eco-waken beschikt (het beveelt de radiator(en) te stoppen met verwarmen als u de ramen open zet), een klein pictogram op de thermostaat Eco-Logic tevoorschijn zal komen als de ramen open zouden blijven staan. Zo zal u nooit vergeten om deze te sluiten!

Bij de ontwikkeling van de thermostaat Eco-Logic was het niet onze bedoeling om een totaal andere thermostaat voor te stellen dan de Opti-Eco gezien de tevredenheid van onze gebruikers. Wij wilden vooral onze inzet voor de ecologie verder zetten en u bewust maken dat comfort en energiebesparingen zeker compatibel zijn.

Lees onze gratis gids

Wil je graag meer te weten komen over de voordelen van elektrisch verwarmen en hoe ook jij er je voordeel mee kan doen? Vraag snel de gratis gids aan!

Top

aterno