Elektrische verwarming: de ideale warmtebron voor in uw veranda

Wilt u de veranda ook tijdens de koude maanden van het jaar gebruiken, dan heeft u verwarming nodig.

De hoeveelheid glas in een veranda zorgt ervoor dat een veranda snel afkoelt. Als de zon niet schijnt, is het dan ook snel voelbaar kouder. De glaskwaliteit en een goede isolatie zijn belangrijk om langer van de natuurlijk gewonnen warmte te kunnen genieten. Een zuidelijke oriëntatie en het gebruik van zonwering spelen ook in uw voordeel.

Heeft u al een veranda en zoekt u nog bijhorende verwarming? Dan is elektrische verwarming de ideale oplossing. Zonder breekwerk kunt u de veranda snel bijverwarmen.

Elektrische radiator

Gebruikt u de veranda tijdens de koude maanden slechts occasioneel en vormt het geen volwaardige woonruimte, dan kunt u best opteren voor een elektrische radiator. Die kunt u vrijstaand plaatsen of aan de wand bevestigen. Kies liever geen radiatoren met blazers die stof omhoog blazen, maar radiatoren die de warmte gelijkmatig en onopvallend in de ruimte verspreiden. Bij grote veranda’s volstaat één radiator misschien niet. Voor het berekenen van het vermogen, contacteert u best een specialist.

Tip

Probeer uw verwarmingstoestellen niet vlak tegen de glaspartij te plaatsen. Dat verstoort het uitzicht.

 

Geniet u ook graag langer lekker warm in de veranda?