Elektrische verwarming: de ideale warmtebron voor in uw veranda

U wenst de veranda te gebruiken zelfs tijdens de koudere maanden van het jaar? Dan zult u verwarming nodig hebben.

Het glasoppervlak van de veranda koelt snel af. Wanneer de zon niet schijnt, is het er dan ook snel koud. De kwaliteit van de beglazing en een goede isolatie zijn belangrijk om langer te kunnen genieten van de natuurlijk vergaarde warmte. Een oriëntatie naar het Zuiden en het gebruik van de zonneklep helpen daar ook bij.

U heeft al een veranda en u bent nog op zoek naar de gepaste verwarming? Elektrische verwarming is de ideale oplossing. Zonder verbouwingen kunt u snel de veranda opwarmen.

De elektrische verwarming voor de veranda

Als u de veranda slechts occasioneel gebruikt tijdens de koude maanden en als het geen belangrijk onderdeel is van uw dagelijkse leven, kiest u beter voor elektrische verwarming. U kan kiezen voor bijverwarming of voor een vaste radiator. Wilt u genieten van een homogene warmte doorheen uw gehele veranda, kies dan voor een inertieradiator. Deze verspreidt een aangename en homogene warmte doorheen de veranda. Eén enkele radiator zal mogelijks niet voldoende zijn om uw volledige veranda op te warmen. Om correct in kaart te brengen hoeveel radiatoren u nodig heeft is het beter dit te laten berekenen door een specialist.

Advies

Doe beroep op een specialist voor de installatie van uw verwarming.

 

Zou u ook graag willen genieten van een aangename en langdurige warmte in uw veranda?