Voir aussi en : Français

CERTIFICAAT AA

Over een AA certificaat beschikken, biedt de consument de garantie dat hij of zij een verwarmingssysteem gebruikt dat de energiebesparingen verzekert.

Onze realisaties
De elektrische verwarming
volgens Aterno

Bekijk de realisaties van onze elektrische inertieradiatoren bij particuleren.

Nieuws zich abonneren op de nieuwsberichten van Aterno

Is het tweevoudig uurtarief steeds rendabel?

21/10/2014

In België is het mogelijk om twee types van elektrische meterstanden te voorzien: de normale meter, ook enkel uurtariefmeter genaamd, en het tweevoudig uurtariefmeter.

Bekijk al het nieuws
Onze klanten getuigen
Meneer Patrick V.

Graag wil alle medewerkers van Aterno bedanken voor de correcte afhandeling  bij de aankoop van onze Aterno verwarming. Zowel het deskundig advies bij aankoop, de timing van levering en de profession[...]

Alle getuigenissen van de klanten bekijken
Themadossiers zich abonneren op de themadossiers van Aterno

Wat zijn de voordelen van een stralingsradiator?

Stralingsradiatoren maken deel uit van het omvangrijke assortiment elektrische radiatoren dat momenteel op de markt is. Deze radiatoren hebben niet allemaal dezelfde eigenschappen of prestatievermogens. Wat zijn de eigenschappen van een stralingsradiator?

Alle themadossiers van Aterno bekijken
NF Electricité
CE Normes Européennes
En direct du fabricant
Fabriqué en France
Marque Alsace
Aterno A+

Aterno draagt onderzoek en innovatie hoog in het vaandel, vandaar dat onze elektrische verwarming de meest efficiënte in de markt is. We weten dat verwarming een essentiële rol in huis speelt. Daarom streven wij ernaar om onze klanten op alle gebieden tevreden te stellen en te houden.

Onze inertieradiator “Made in France” werd ontworpen om verouderde accumulatiekachels te vervangen (die energie-intensieve kachels die niet echt comfort bieden), terwijl we de mogelijkheden ervan, zoals een temperatuurregelaar dat geen onderhoud vereist, behouden. Zo biedt Aterno u een elektrische verwarming aan met veel aandacht voor optimale prestaties en bezuinigingen.

De elektrische verwarming van Aterno is gemaakt van staal. Dit is een robuust materiaal, dat bekend staat om schokken op te vangen en corrosie te weerstaan. Onze elektrische kachels zijn speciaal ontworpen om warmte optimaal over de ruimte te verdelen: de hete lucht wordt verdeeld naar het midden van de kamer, dankzij het rooster dat langs de voorkant gemonteerd is, en niet naar boven zoals de meeste verwarmingsradiatoren. Bovendien wordt de achterkant van de radiator niet warm, waardoor er langs deze kant geen warmteverlies ontstaat. Meer nog, het hart van de elektrische verwarming bestaat uit een speciaal ontwikkelde vuursteen: de Kalith ®. Het fabricageproces gebeurt volgens zeer strikte specificaties. Daarom zijn onze elektrische radiatoren een van de meest succesvolle op de markt en kunnen we zonder verpinken 20 jaar garantie bieden, en op de Kalith ® steen zelfs een levenslange garantie.

Dankzij de unieke technologie heeft de elektrische verwarming van Aterno 3 functies: convectie, accumulatie en straling. Deze drievoudige werking zorgt voor een ideaal warmtecomfort. Bovendien is de verwarming van Aterno een economische verwarming omdat ze warmte opslaat en ze die warmte gelijkmatig op een homogene manier afgeeft naar het midden van de kamer. Je hoeft dus niet continu de temperatuur van uw verwarming te verhogen of te verlagen om u goed thuis te voelen. Daarnaast zijn er ook vele mogelijkheden om de verwarming te programmeren zodat ze nog beter presteert aan de minst mogelijke verwarmingskost.

Al deze inspanningen zijn niet onopgemerkt voorbij gegaan, het elektische verwarmingssysteem van Aterno heeft als enige in België de befaamde eu.bac certificering ontvangen met een energielabel van AA. U ziet, de elektrische verwarming van Aterno is onmiskenbaar een zeer krachtige verwarming, die al het nodige comfort aan haar gebruikers biedt, en tezelfdertijd energie bespaart.

Ten slotte is de tevredenheid van onze klanten onze primaire zorg. Zo streven we ernaar om hen te ondersteunen voor, tijdens en na de installatie van de elektrische verwarming.

Kiezen voor Aterno betekent een garantie van de meest efficiënte elektrische verwarming, vervaardigd in Frankrijk, met zekerheid van persoonlijk advies van gekwalificeerde en serieuze professionals en een garantie ongezien in de markt.